AVLYST! Velkomstpiknik i La Hulpe 5. september

Det er meldt regnvær i ettermiddag, og Sjømannskirken og Den norske foreningen har valgt å avlyse dagens piknik. Vi håper å få gjennomført arrangementet senere i høst – følg med her på nettsidene og på facebookgruppen for det norske nettverket i Belgia!

Lørdag 5. september kl. 16:00 arrangerer Den norske foreningen og Sjømannskirken i Belgia velkomstpiknik i La Hulpe.

Dette er en flott anledning til å treffe gamle kjente og bli kjent med nye nordmenn som nettopp har flyttet til Belgia! Ta med litt å spise og drikke, samt et teppe å sitte på, og møt opp i den vakre parken ved La Hulpe-slottet.

Adresse:  Chateau De La Hulpe, Chaussee De Bruxelles 111,  1310 La Hulpe.

Veibeskrivelse:  Med bil: Følg skilt til «Fondation Folon». Fra parkeringsplassen følg veien ned mot vannet og Folon-museet. Ved enden av vannet, ta til venstre og gå trappene opp til det store gressområdet foran slottet. Pikniken holdes på høyre side når du ser mot slottet – se etter et norsk flagg!

Med offentlig transport: Buss nr. 366 til La Hulpe Etangs Solvay

Chateau de la Hulpe

VEL MØTT!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× five = 20

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>