Bergensartister spiller i Waterloo 18. november!

Onsdag 18. November 2015 arrangeres første konsert i serien “The Scandinavian Sessions in Waterloo”. Først ute er musikerne Calle Hamre (Butterfly Garden / Kong Klang, The Owens), Viggo Krüger (Pogo Pops, vinner av Spellemannsprisen i 1993) og William Hut (Poor Rich Ones og solokarriere). Alle tre er kjent fra den såkalte «Bergensbølgen» som traff Bergen for om lag 20 år siden, og på baren L’Amusoir i Waterloo presenterer de både egenprodusert materiale og covere.

Konserten arrangeres av den Norske Sjømannskirken i Belgia og Parents’ Association på Den norske og skandinaviske skolen (DNSB og SSB) i Belgia. Et eventuelt overskudd går til å arrangere rockeverksted med to av artistene for elever ved DNSB og SSB i Waterloo, samt til Parents’ Association.

Mer informasjon og forhåndssalg av billetter her:

https://www.eventbrite.com/e/the-scandinavian-sessions-in-waterloo-hamre-kruger-and-hut-tickets-18971478202

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ nine = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>