Hva er det med Belgia?

Den norske foreningen i Belgia (DNF) inviterer til mottakelse for nordmenn i Brussel og en introduksjon til belgisk språk, politikk og samfunn.

I lys av de siste dagers høynede trusselnivå i Brussel og mye skriverier i dagspressen og på sosiale medier om Brussel og Belgias rolle i Europa, kan det være interessant for enhver å få litt bakgrunnsinformasjon om dette fascinerende landet. Hvorfor har Belgia flere offisielle språk og autonome regioner? Hva slags forhold har belgiere til nordmenn? Finnes det i det hele tatt noe som er «belgisk»?thCAW2I6JG

Ulla Melchior er svensk og har bodd i Belgia i flere tiår. Hun har en lang akademisk bakgrunn og har undervist på Den skandinaviske skolen i Waterloo. Hun har også tilegnet seg god innsikt om Belgias språk, kultur og politikk og har en solid interkulturell forståelse. Bli med på en hyggelig mottakelse etterfulgt av en presentasjon og møt nordmenn som holder til i Europas hovedstad.  Vår nye norske ambassadør til Belgia Ingrid Schulerud vil være tilstede.

Sted: Norway House, 17 Rue Archimède, 1000 Brussel

Tid: tirsdag 8. Desember 2015 klokka 17:30 – 19:00

Påmelding senest torsdag 3. desember til Den norske foreningen i Belgia ved Runa Monstad (runa.monstad@efta.int). Merk at vi har en øvre grense på 50 deltagere, så jo raskere du melder deg på, jo sikrere er du på å få plass!

atomium3b

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six − 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>